Autohuis Eickhof

Rijnstraat 62
7332 AX Apeldoorn

(055) 5212809

https://www.eickhof.nl


Informatie

Wij zijn officiëel Daihatsu en Subaru dealer voor Apeldoorn en omstreken. In onze showroom staan de allernieuwste modellen van Daihatsu en Subaru tentoongesteld. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van occassions.

Voor het rijklaarmaken van nieuwe en gebruikte auto’s en voor het onderhouden van uw auto beschikken wij over een moderne werkplaats. Wij leveren u totaalservice: onderhoud, reparatie, APK, dieselroetmeting, ruitservice (harssen en vervangen), bandenservice en schadeherstel voor alle verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast verzorgen wij het inbouwen van: airco, LPG, alarm, audio, navigatie, telefoon etc.

Wij hebben een goede reputatie opgebouwd door het stellen van hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Binnen ons bedrijf zijn de lijnen kort, wat de communicatie tussen u en ons tengoede komt. Kortom, een familiebedrijf met een enthousiast team medewerkers, zonder “bla bla”.

Foto's Autohuis Eickhof

Autohuis Eickhof

Autohuis Eickhof in Apeldoorn

sluiten

Merken van Autohuis Eickhof

Daihatsu dealers in Apeldoorn
Subaru dealers in Apeldoorn

Meningen over Autohuis Eickhof


Geef uw mening over Autohuis Eickhof:

Uw naam:

Uw email:

Uw mening:Laatste meningen


Christena schreef op 30 Jul 2022, 20:35u:

16 Google AdSense Alternatives for Bloggers (Hint: #1 is ForeMedia.net, Check the article for #2): https://bit.ly/37y81Zx

Koppelingen