Van Vegten Autobedrijf

Nijverheidsstraat 79
2802 AK Gouda

0182 51 53 66

https://www.vanvegtenauto.nl


Informatie

Van Vegten Autobedrijf is gestart in 1970 en is in 1976 begonnen met het MAZDA dealerschap.Sinds 2012 is ook het dealerschap van CHEVROLET onder het dak bij van Vegten te vinden.De auto branche is altijd in beweging zo ook van Vegten Op dit moment zijn er 15 personen in dienst. Wij staan net als de merken Mazda en CHEVROLET voor kwaliteit en vakmanschap.

Mobiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we bieden dat dan ook van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor nieuwe auto\'s en occasions. Ook voor het leasen op lange en korte termijn kunt u bij ons terecht, wij zijn van alle markten en merken thuis en maken voor u een offerte op maat.

Foto's Van Vegten Autobedrijf

Geen foto's toegevoegd.

Merken van Van Vegten Autobedrijf

Mazda dealers in Gouda
Chevrolet dealers in Gouda

Meningen over Van Vegten Autobedrijf


Geef uw mening over Van Vegten Autobedrijf:

Uw naam:

Uw email:

Uw mening:Laatste meningen


Hathie schreef op 18 Nov 2020, 14:47u:

Geachte heer mevrouw, Ik krijg diverse malen berichten van RDW dat mijn auto(chevrolet Matiz)kenteken 90-TX-RT voor controle op ABS en Rem syteem naar de dealer moet. Auto is uit 2007. Nu blijkt bij RDW dat een oud melding nog steeds in hun systeem staat vermeld. RDW geeft nu aan dat u als dealer deze melding kunt helstellen door mijn auto af te melden. Ik heb mailwisselingen van RDW. Graag verzoek ik u mij hiermee te helpen. Zie graag uw reactie, bij voorbaat dank. Met vriendelijke groeten, [naam en telefoonnummer bekend bij redactie]

Koppelingen