Hoeke

Robijnlaan 2
2132 WX Hoofddorp

023 554 40 55

https://www.hoekehoofddorp.nl


Informatie

Al bijna een kwart eeuw lang biedt ons one-stop-shopping automobielbedrijf volledige service aan een grote en trouwe klantenkring, variƫrend van particulier, via kleine zelfstandige tot aan de beheerders van de door ons geleverde wagenparken van de KLPD Schiphol en de provincie Noord Holland. Daar zijn wij trots op!

Hoeke Hoofddorp is dealer van de zeer sterke automerken Nissan en Kia. Merken die telkens weer van zich doen spreken, denk maar eens aan de spectaculaire Nissan Juke en de nieuwe Kia Sportage!

Daarnaast zijn wij specialist in de beroemde merken Rover, MG en Alfa Romeo voor verkoop, onderhoud en reparatie van deze prachtige klassieke merken kunt u bij ons terecht. Ook daar zijn we trots op!

Maar misschien nog wel het belangrijkste vinden wij dat onze klanten ons al bijna 25 jaar het vertrouwen gunnen, waarmee wij verwachten ook in de toekomst hun wensen te zullen vervullen. En daar zijn wij nog het meest trots op!

Foto's Hoeke

Geen foto's toegevoegd.

Merken van Hoeke

Nissan dealers in Hoofddorp
Rover dealers in Hoofddorp
MG dealers in Hoofddorp

Meningen over Hoeke


Geef uw mening over Hoeke:

Uw naam:

Uw email:

Uw mening:Laatste meningen


van der Pol schreef op 27 Jul 2014, 19:02u:

Dramatische ervaringen met Hoeke Hoofddorp. Mijn auto kreeg motorschade op nog geen 80.000. Duidelijk een garantiegeval. De hele motor moest vernieuwd (6000Euro). Hoeke probeert dan alles om er onderuit te komen. Gelukkig was ik rechtsbijstand verzekerd en kreeg volledig gelijk van de expert. Dan willen ze het alleen nog maar repareren met bijbetaling, terwijl mijn auto daar maanden heeft gestaan, nooit een vervangende auto gehad, geen tegemoetkoming en uiteindelijk krijg je de auto vies terug en zijn er ook nog twee deuken in de achterklep gemaakt daar op het terrein. Dus ook nog eens duizend plaatschade als presentje. En natuurlijk weet niemand daar van. Garage Hoeke : EEN GROTE AFRADER.

Koppelingen