Nefkens

Gooimeer 15
1411 DE Naarden

(035) 694 76 14

https://www.nefkens.nl/locaties/midden


Informatie

De kernwaarden van Peugeot Nefkens Midden BV & UAS schadeherstel zijn:

1) Innovatie
Wat voor u als klant synoniem is met een sterk merk en een ruim productaanbod van Nefkens Midden BV. Samen met hi-tech diensten en met oog voor duurzaamheid en milieu. Wij zijn vooruitstrevend en kijken naar de toekomst.

2) Dynamiek
Nefkens Midden BV is altijd in beweging en op zoek naar de (mobiliteits) behoefte van onze huidige en toekomstige klanten. U kunt onze moderne en toegevoegde waarde overal ervaren.

3) Esthetiek
Esthetiek betekent voor Nefkens Midden BV een eigen stijl met een sterke persoonlijkheid. Wij zijn een onderneming met een verleidelijk en statusverhogend imago wat u ervaart in onze aanpak.

4) Vaste waarde
Wat voor u als klant inhoudt dat u het volste vertrouwen krijgt in onze producten en in de beloofde diensten. Afspraak = afspraak.

Vier kernwaarden, één doelstelling: de volle tevredenheid van de klant.

Nefkens Midden behoort tot PGA Nederland.
PGA Nederland NV is de overkoepelende holding van een groot aantal (dealer)retailbedrijven en is een sterke speler binnen de autobranche. Hoewel de naam PGA Nederland relatief jong is, heeft het bedrijf al een rijke historie. PGA Nederland is ontstaan uit de Nefkens groep, in 1878 opgericht door de gebroeders Nefkens.

Foto's Nefkens

Pand Nefkens Naarden

Het moderne pand Autobedrijf Nefkens in Naarden.

sluiten

Merken van Nefkens

Peugeot dealers in Naarden

Meningen over Nefkens


Koppelingen