Van der Plaats

St.-Laurensdreef 50
3565 AL Utrecht

(030) 26 13 612

www.vdplaats.nl


Informatie

Autobedrijf Van der Plaats is al vele jaren een begrip in Utrecht en omgeving.

Al ruim 45 jaar is het familiebedrijf Van der Plaats een begrip in Utrecht en omgeving. Mary de Vries van der Plaats: Al 45 jaar staat service en persoonlijke benadering hoog bij ons in het vaandel. Het bedrijf is groot geworden aan de Wittevrouwensingel en zit tegenwoordig op de Autoboulevard in utrecht.

Peter de Vries: hoewel het autobedrijf een vooruitstrevende werkwijze heeft nemen wij nog altijd graag alle tijd om u van een deskundig advies te voorzien. Behalve nieuwe modellen van SEAT biedt Van der Plaats een groot assortiment gebruikte auto's. Deze staan zeer overzichtelijk op ons grote terrein.
Dankzij het leveringsprogramma van onze populaire en betrouwbare merken bieden wij voor bijna elk budget een passende auto.

Natuurlijk gaat het naast de service en klantvriendelijkheid om het product. Onze goed opgeleide monteurs zorgen, in een goed geoutilleerde werkplaats, dat uw auto in perfecte conditie blijft, tegen een scherpe prijs.
Het is tekenend voor het bedrijf dat er meerdere medewerkers al meer dan 25 jaar in dienst zijn. Enkele anderen al 20 jaar.

Foto's Van der Plaats

Geen foto's toegevoegd.

Merken van Van der Plaats

Seat dealers in Utrecht

Meningen over Van der Plaats


Geef uw mening over Van der Plaats:

Uw naam:

Uw email:

Uw mening:Laatste meningen


Nog geen meningen over Van der Plaats.

Uw mening wordt op prijs gesteld!

Koppelingen