Century Autolease

Postbus 45
9480 AA Vries

050-853 7200

www.century.nl/leasen


Informatie

In ruim 35 jaar heeft Century Autolease een uitgebreide en diverse klantenkring opgebouwd. Waarom kiezen zo veel klanten voor Century Autolease en blijven ze zo lang bij ons?

Persoonlijk contact en goede service
We werken met kleine klantenteams: één contactpersoon en een ‘back-up'. Dit voorkomt eindeloos doorverbinden en garandeert dat u altijd iemand aan de lijn krijgt die precies weet waar u over praat. Het betekent dat we u kénnen, direct tot actie kunnen overgaan en doorgaan tot al uw problemen uit de wereld zijn. Correcte administratieve afhandeling en verhelderende rapportages zijn voor ons vanzelfsprekend.

Alle auto's voor iedereen
Century Autolease is er voor iedereen. U kunt bij ons alle merken en typen personenauto's en bedrijfswagens leasen, of u nu op zoek bent naar één auto of een compleet wagenpark.

Vindingrijk en flexibel
Voor uw complexe belangen en uw leaserijders met bijzondere wensen gaan wij extra goed zitten. Soms met een innovatief, altijd met een bevredigend resultaat. Zo waren wij bijvoorbeeld de eerste met een speciaal leaseprogramma voor startende ondernemers. En hebben we de PonLeaseSpecials®, waarbij u 100% flexibel least. Zonder afkoop!

Groot en toch klein
Of u nu één auto least of honderd, we zorgen ervoor dat u zich bij ons thuisvoelt. Snelle, pragmatische en vooral persoonlijke dienstverlening vormt altijd het uitgangspunt in ons denken en werken. Terwijl u tóch van de schaalvoordelen van een grote organisatie geniet. Want Century Autolease is onderdeel van Century Auto Groep, de grootste totaalaanbieder op het gebied van automobiliteit van Noord Nederland. Van schadeherstel tot autoverhuur en van bedrijfswagenmodificatie tot leasing, u vindt alles onder één dak. En daar profiteert u van!

Er stroomt benzine door onze aderen
We zijn autoliefhebbers. Onze passie en kennis delen we graag met u. Het mag duidelijk zijn dat het plezier in ons werk van positieve invloed is op onze dienstverlening.

De combinatie die werkt
Century Autolease is uniek! Want alleen wij combineren de voordelen van een autobedrijf met optimaal financieel advies en uitgekiende financiering. Door lokale aanwezigheid en de schaalvoordelen van moederconcern Pon Holdings profiteert u dus van het beste van twee werelden. Natuurlijk is Century Autolease ISO gecertificeerd en lid van de Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

Foto's Century Autolease

Geen foto's toegevoegd.

Meningen over Century Autolease


Koppelingen